İZMİR BİR DEĞER DAHA KAZANIYOR

İZMİR BİR DEĞER DAHA KAZANIYOR

Duman İnşaat

İzmir 'in merkezi Konak 'ta şehre değer katan projelerden bir yenisi daha hayata geçiriliyor. Konak Belediyesi 'nde yer alan habere göre; bu kez yatırım Beştepeler Semti olarak bilinen 1. Kadriye Mahallesi 'nde yapımına başlanacak bir proje.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 'ın göreve başladıktan sonra yapımını planladığı tesis çok amaçlı bir yapıyı barındırıyor. Modern tesiste kapalı pazaryeri ve otopark aynı zamanda çok amaçlı salon, kadın ve çocukların sosyal ihtiyaçlarıyla ilgilenecek bir merkez bulunacak. yapımı planlanan bu dev tesisi için alınan arazide kamulaştırma yapılan binaların yıkımına başlandı. Yakında bu büyük tesisin temeli atılacak. Bölgenin pazar ihtiyacını karşılayacak olan bu tesiste kadın, çocuk ve gençlere hizmet verecek kurslara da ev sahipliği yapacak. Toplam 1816 m2 alana sahip ve 1550 m2 si hayata geçirilecek. semt merkezi kursiyerlerinin atolye çalışmaları yapabileceği 11 derslik, 25-30 araçlık otopark, 205 kişilik çok amaçlı salon ve kapalı pazaryerini kapsayacak. tesiste; tiyatro, sinema, gösteri, toplantı ve nikah salonu olarak da hizmet verebilecek alanı kapsıyor. aynı zamanda kadın ve çocuklarında spor yapabileceği imkanı da sunuyor. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Kadifekale ve çevresinin pazaryeri sıkıntısını vurguladı ve bu proje ile sıkıntının ortadan kalkacağı tesisin her açıdan kente yarar sağlayacağını belirtti.

Başkan Pekdaş, “Kamu elini ne kadar çok kişiye ulaştırırsak o kadar iyi sonuç alacağımızı biliyoruz. Bu bilinçle yola çıktık ve yeni merkezler kazandırmaya devam ediyoruz. 1. Kadriye Mahallemize inşa edeceğimiz tesisimizin de projesini hazırladık, kamulaştırmalarını bitirdik. Anlaşmalar sonucu boşaltılan birkaç binanın da yıkımına başladık. Kısa zamanda temel kazılarına geçeceğiz. Çok güzel bir tesis olacak. Sadece kapalı pazaryeri değil, içinde kurs merkezlerinin ve nikah salonunun da bulunduğu, birden çok alanda hizmetin verildiği bir merkez inşa edeceğiz” diye konuştu.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz