BANKA FAİZLERİNDE DÜŞÜŞ HIZLA DEVAM EDİYOR

BANKA FAİZLERİNDE DÜŞÜŞ HIZLA DEVAM EDİYOR

Duman İnşaat

Bankaların konut kredisi için uyguladıkları faiz oranlarındaki düşüş trendi durumunu korumaya devam ediyor. Oldukça hareketli olan Ocak ayının ardından Şubat ayının ilk haftasında da Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, HSBC, QNB Finansbank kampanyalı konut kredisi kapsamında İş Bankası ve bugün itibari ile Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını düşürdü.
Bankaların konut kredisi faiz oranları ortalaması yüzde 2.12’ye düşerken, en alt seviye konut kredisi faiz oranı yüzde 1.68’e, en üst konut kredisi faiz seviyesi de yüzde 2.8’e geriledi.
İNG Bank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, Akbank, Halkbank, Garanti Bankası, Kuveyt Türk Bankası, VakıfBank, Denizbank ve kampanyalı konut kredisi kapsamında ICBC Bank yüzde 2’nin altında konut kredisi faiz oranları kullandırıyor.
Şubat ayının ilk haftasında 120 ay vade ve ayda 1.500 TL ödemelerle konut kredisi hesaplama yapıldığında bankaların konut kredisi faiz oranlarına bağlı olarak en yüksek 77.000 TL en düşük ise 52.000 TL konut kredisi kullandırıyor. 77.000 TL konut kredisi kullanarak 96.250 TL değerinde ev alınabiliyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz