BAYRAKLI ŞEHİR HASTANESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK? DETAYLAR...

BAYRAKLI ŞEHİR HASTANESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK? DETAYLAR...

Duman İnşaat

İzmir 'in Bayraklı ilçesinin üst kısmına yapılacak olan yeni hastane İzmir 'in Şehir Hastanesi olacak. Sağlık kampüsünün, Türkiye 'nin en büyük 3. şehir hastanesi olma özelliği taşıyacağı belirtildi.
İzmir 'de yapımı devam eden Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, 633 bin metrekare alana kuruluyor. Kampüsün içerisinde 2 bin 60 yataklı 6 ayrı hastane hizmet binası yer alacak.  İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Birol Durukan, projede kullanılan demirlerle 7 tane Eyfel Kulesi yapılabileceğini ifade etti.
Bayraklı Şehir Hastanesi içerinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, kadın doğum ve çocuk hastanesi, genel hastane, genel ve onkoloji hastanesi, kalp damar cerrahisi hastanesi ve yüksek güvenlikli adli pskiyatri hastanesi olarak 6 ayrı hizmet binası bulunacak. Ana hastane binasında ise; bin 323 hasta yatağı, 374 yataklı yoğun bakım, 40 merkez, 8 günübirlik, 1 tüp bebek, 2 yanık, 2 kadı  ve doğum olmak üzere 53 ameliyat salonu olacak. ayrıca hastanenin iki katında  toplam 302 poliklinik odası ile hizmet vermeye hazırlanıyor.
Bayraklı Şehir Hastanesi 'nin şantiyesinde toplamda 2 bin 16 kişi 7/24 şekilde çalışıyor. Projenin kaba inşaatının %70 i, projenin tamamının ise %30 u tamamlanmış durumda. Projenin bitiş tarihi ise 2020 Mayıs ayı olarak belirlendi.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz