ALTERNATİF OFİSLER

ALTERNATİF OFİSLER

Duman İnşaat

Yeni kurulacak şirketler için ilk ihtiyaç ofisler... Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 'nin açıklanan verilerine göre 2018 yılında toplam 121 bin 460, 2019 un ilk 3 ayında ise 29 bin 26 şirket kuruldu. Öne çıkan en önemli ihtiyaç olan ofis demek ise; düzenli ödenmesi gereken kira, internet,telefon, stopaj, elektrik, su, doğal gaz, aidat ve temizlik gibi giderler demektir. Yeni kurulan şirketler için büyük zorluk teşkil eden pek çok masraflar. Tüm bu sorunları ortadan kaldıran sanal ofisler dışında iikinci bir yöntem daha var: 'paylaşımlı ofisler'. Fiziki ofislere oranla paylaşımlı ofisler %80 maliyet avantajı sağlıyor.
E-Ofis Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Kaliç, paylaşımlı ofisleri tercih edenlerin sabit maliyetlerden tasarruf ettiğini söyledi. Kaliç, "Yeni kurulan şirketlerin kuruluş süreçleri çoğu zaman sancılı geçiyor. İstanbul'da her şey dahil bir ofis açmanın maliyeti 50 bin lirayı aşıyor, aylık giderler de bunun üstüne ekleniyor. Bizler bu zor zamanlarda şirketlerin ofisleriyle ilgili tüm süreçlerini yönetiyor ve onların işlerine odaklanmasını sağlıyoruz. Sanal ofis kiralayarak yalnızca sabit giderleri değil resepsiyon, toplantı odası ve lounge alanı gibi ekstra hizmetlerden de yararlanabiliyorlar" dedi. e ofis 10 ilde 37 farklı lokasyonda 4 binden fazla şirkete toplamda 32 bin metrekarelik alanıyla türkiye ye ofis sağlayıcılığı yapıyor ve şirketlere çözümler sunuyor. Kaliç; "İstanbul, Ankara, Mersin ya da Gaziantep fark etmeksizin, tek bir paylaşımlı ofis üyeliğiyle istediğiniz e-ofis alanında çalışabilir, toplantı odası ve lounge alanını kullanabilirsiniz. Toplantı odalarında ayrıca video konferans, projeksiyon, ses sistemi ve ikramları ücretsiz bir şekilde misafirlerimizin hizmetine sunuyoruz. Tüm lokasyonlarımızda A Plus plazalarda, kolay erişim, hijyenik çalışma alanları ve kusursuz altyapı sağlayarak en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak için çalışıyoruz. Aylık 50 bin çağrıyı cevaplayarak Türkiye’nin en fazla çağrı karşılayan ofis firması olduğumuz gibi, her alanda verdiğimiz hizmetle fark yaratıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz