Devlet bankaları açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Devlet bankaları açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Duman İnşaat

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne?

 

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

 

Hem özel bankaların hem de kamu bankalarının faiz oranlarını araştıran vatandaşlar en düşük faiz oranını hangi bankasının verdiğini de merak ediyor. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı.

 

Yeni bir konut satın almak isteyenler sürekli artış gösteren fiyatlar nedeniyle parayı toparlayamıyor ve bankaların kapısını çalıyor. Eksik kalan tutarları konut kredileri ile tamamlayan vatandaşlar kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını da merak ediyor.

 

ZİRAAT BANKASI 1,5 MİLYON TL KONUT KREDİSİ GERİ ÖDEME TUTARI

 

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada konut kredisi faizi aylık yüzde 3,89 şeklinde duyurdu. Vatandaşlar Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli 1,5 milyon Türk Lirası konut kredisi çekmeleri durumunda  aylık 58 bin 954 Türk Lirası tutarında kredi taksiti ödüyorlar. Söz konusu bu kredinin toplam maliyeti ise 7 Milyon liraya ulaşıyor.

 

VAKIFBANK 1,5 MİLYON TL KONUT KREDİSİ DETAYLARI

 

Vakıfbank müşterileri de aylık yüzde 3,79  faiz oranı ile konut kredisi kullanabiliyor. Vakıfbank'ın resmi web sitesinde paylaşılan detaylara göre 120 ay vadeli 1,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin aylık taksiti bu bankada 57 bin 512 Türk Lirası şeklinde oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 6,9 Milyon Türk Lirası şeklinde belirtildi.

 

 

HALKBANK 1,5 MİLYON TL KONUT KREDİSİ DETAYLARI

 

Halkbank da resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 3,79 şeklinde açıkladı. 120 ay vadeli olarak 1,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin aylık taksitleri 57 bin 512 Türk Lirası oluyor. Bu kredi için geri ödeme de 6,9 milyon Türk Lirası şeklinde oluyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz