İZMİR 'DE GELİŞMELER HIZ KESMİYOR!

İZMİR 'DE GELİŞMELER HIZ KESMİYOR!

Duman İnşaat

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eser Atak, tarihi Asansör binasında ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte toplantı yaptı. Toplantıda toplu ulaşım, yayalaştırma, bisiklet projeleri gibi konular konuşuldu.

İzmir 'in 2030 Ulaşım Planı 'nda özellikle motorsuz ulaşım teşvikleri dikkat çekti. Planda 15 km yaya alanı, 215 km yaya öncelikli yol, 30 km hız limiti uygulanacak sokaklar belirlendi. Konak, Karşıyaka, Buca, Balçova da bölgeler seçildi. plana göre 2030 da hedeflenen 784 km lik bisiklet yolunun büyük bir kısmı ilk beş senede hayata geçirilecek. İzmir nüfusunun neredeyse %42 'lik bir kısmı bisiklet yollarını kullanabilecek. Bayraklı-Alsanacak arasında bir bisiklet köprüsü de eklenerek kesintisiz olarak bisiklet yolu elde edilcek. 741 noktada yeni bisiklet parkları yapılcak.

İzmir 'de mevcutta 178 km olan raylı sistem hattı 2.5 kat arttırılarak 465 km çıkarılacak.bu artış ile güne 4 milyon yolcu taşıma kapasitesine ulaşılmış olacak. Yapılan yeni yatırımlar ile raylı sisteme ulaşılabilirlik oranı  %42 'den %72 'ye çıkacak. İnşaatı devam eden Narlıdere hattı, Çiğli-AOSB-Katip Çelebi Tramvayı, Buca-Üçyol Metrosu ilk 5 yıl içinde tamamlanması planlanan yatırımlar arasında bulunuyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz