YERLEŞKE MASTER PLANI EGE ÜNİVERSİTESİ İÇİN HAZIRLANIYOR!

YERLEŞKE MASTER PLANI EGE ÜNİVERSİTESİ İÇİN HAZIRLANIYOR!

Duman İnşaat

Ege üniversitesi, üniversitenin gelişim ve dönüşüm hedefleri doğrultusunda, misyon ve vizyon ile gelecek ihtiyaçlara cevap vermesi amacıyla bir plan hazırladıklarını açıkladı.  Üniversitenin yapmış olduğu açıklamada Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak 'ın görüşlerine yer verildi.
Budak, ana kampüs ve hastane kampüsünde sosyal, kültürel ve sportif mekanları ile toplamda 22 bin metrekarelik rekreasyon alanını tamamlamak için yapılan çalışmaların son sürat devam ettiğini belirtti.
Budak; "Üniversitemizde trafik ve otoparklar ile ilgili de birçok çalışma yürüttük. Yerleşkemiz içerisinde yer alan fakat eski ve kullanılmayan metruk binaları yıkarak hem o kötü görüntüden kurtulduk hem de kampüsümüzü öğrencilerimiz için daha güvenli bir hale getirdik. Merkez yerleşkemizin ana giriş kapısını bağışçı desteği ile yaptık. Kampüsümüzden geçen yüksek gerilim hattını kaldırdık. Yeni yolları kullanıma açarak kampüs trafiğini rahatlattık. Bornova yerleşkemizde rektörlük, hastane, kampüs, lojmanlar dahil 238 adet binanın yapı kullanım belgesi ve ruhsatlarını aldık. Böylece ruhsatsız binalarımızı ruhsatlandırmış ve üniversitemizin önemli sorunlarından birini de çözmüş olduk." dedi.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz