YÜZDE 95 'İ TAMAM!

YÜZDE 95 'İ TAMAM!

Duman İnşaat

İstanbul ve İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirilmesi vaad edilen Gebze-Organgazi-İzmir Otoyolu 'nun %95 i tamamlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğün 'den alınan bilgiye göre, İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları da dahil olmak üzere Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yap-işlet-devret projesi kapsamında çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı.

384 kilometre otoyol, 42 kilometre bağlantı yolu olmak üzere 426 kilometre uzunluğundaki projenin tamamında 98 kilometre otoyol, 16 kilometre de bağlantı yolu işletmeye açıldı. sona yaklaşan proje kapsamında 3 tünel açıldı ve 21 viyadüğün yapımı bitti.

Altınova-Gemlik arasındaki 40, Gebze-Altınova bölümünde (Osmangazi Köprüsü dahil) 12,6, Kemalpaşa ayrımı-İzmir arasındaki 20, Gemlik-Bursa kısmında 25 kilometrelik otoyol kesimi tamamlandı. Toplam 7 bin 143 işçinin ve bin 690 iş makinesi çalıştığı proje kapsamında açılmayan yollarda çalışmalar devam ediyor.

Bu proje kapsamındaki 3 tünel bu süreçte hizmete alındı. "En Uzun Tünel" ünvanına sahip Bursa-Yalova arasındaki üç şeritli iki tüplü Orhangazi Tüneli, 21 Nisan 2016 'da trafiğe açıldı. Kemalpaşa ayrımı- İzmir arası otoyol kesiminde yer alan çift tüplü Belkahve Tüneli geçen yıl 8 Mart 'ta, yine çift tüplü Gemlik-Bursa Otoyolu Sultangazi Tüneli geçen yıl 12 Mart 'ta tamamlanarak hizmete alındı.

Toplam 36 viyadük, 3 tünel, 20 gişe alanı, 25 kavşak, 6 otoyol bakım ve işletme merkezi, 3 tünel bakım ve işletme merkezinde meydana gelecek İzmir-İstanbul Otoyolu projesiyle yılda 650 milyon dolar tasarrufun sağlanması planlanıyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz