REKABET, REKABET, ve REKABET…

REKABET, REKABET, ve REKABET…

Duman İnşaat

Gayrimenkul sektörü hızlı bir büyüme ve gelişim halinde olan bir sektördür. Her geçen gün pasta büyüyor ve yapılan yatırımlar katlanarak devam ediyor. Bu durum haliyle konut sektörüne olan ilgiyi arttırmakta ve sektöre yeni oyuncuları kendine çekmektedir. Bu durum rekabeti son hız arttırmıştır.

2000’li yıllarda proje geliştiren inşaat firmaları ne üretseler pazarda alıcıyı bulmuş ve hızlı bir şekilde satışlar gerçekleşmişti. O tarihlerde inşaat yapabilmek, bir bina dikebilmek ciddi bir önemdeydi ve çok az firmanın başarılı olduğu bir alandı. Fakat günümüzde bu sektöre birçok büyük oyuncunun dâhil olduğu, yılda binlerce konut inşa edip, yüzlerce proje geliştirilen bir dönem oldu. Rekabet edebilmenin yolu artık daha iyi konut yapabilmek değil. Rekabet artık doğru pazarlama, satış stratejisi, doğru hedef kitlesini bir araya toplamaktan geçiyor. Proje geliştirecek firmaların pazarı doğru bir şekilde analiz etmesi, konut tiplerini belirleme, satış alanlarının nasıl olması gerektiğini, kullanılan malzeme ve maliyeti gibi kurguların ince hesaplarla çok iyi yapılması gerekiyor.

Gayrimenkul sektöründe aslında işi şansa bırakmak zaten doğru değildi ama şimdi hiç değil. Üretici firmaların artık daha geniş hedef kitleye ulaşmaları ve bunu farklı ödeme modelleri ile daha fazla kişiye hitap edecek konut çeşitleriyle pazara çıkmalarını gerektiriyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz