BİNALARINIZI GÜÇLENDİRİN!

BİNALARINIZI GÜÇLENDİRİN!

Duman İnşaat

Manisa ve Elazığ'da gerçekleşen deprem ile deprem gerçeği kendini birkez daha hatırlattı. Meydana gelen depremlerden sonra “Depreme hazırlık için başta İstanbul olmak üzere binaların güçlendirilmesi gündemin ilk sırasında yer almalı” cümlesi her yerden yükselmeye başladı.
Manisa ve Elazığ depremleri ülkemizin eş zamanlı şekilde dayanışma içerisine girmesi yardım ve desteklerde bulunması  ülkemizde özlenen ve beklenen hareketler olarak hafızalarımızda yerini aldı. Ancak kendini hatırlatan deprem gerçeği, daha fazla zarar almamak ve kayıp vermemek için bizleri önlem almaya itiyor. Özellikle İstanbul olmak üzere yapıların güçlendirilmesi öncelikli planımız olmalı.
AFAD 'dan da güvenlik uyarısı geldi...
AFAD'dan yapılan açıklamada; "Binanızın dayanıklılığını kontrol ettirin. Olası can ve mal kayıplarını önlemek için binanızın tasarımını değiştirmeyin" ifadeleri yer aldı... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, deprem öncesi, sırası ve sonrasında alınacak önlemlerin hayat kurtarabileceğini bildirdi. Depreme yönelik uyarılar sürekli tekrarlandı.
AFAD'ın yaptığı açıklamada, hayat kurtaran "çök, kapan, tutun" hareketinin önemi vurgulandı. Açıklamada, "Evde 'çök, kapan, tutun' hareketinin tatbikatının ve zorunlu deprem sigortanızı yaptırılmasının hayati önem taşıdığını unutmayın. Binanızın dayanıklılığını kontrol ettirin. Olası can ve mal kayıplarını önlemek için binanızın tasarımını değiştirmeyin. Afet çantanızı hazırlayın ve altı ayda bir güncelleyin." denildi. 
.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz