E-İPOTEK

E-İPOTEK

Duman İnşaat

Vakıfbank geliştirdiği projeler ile hizmetlerini dijital ortama taşıyor. Vakıfbanktan yapılan açıklamada, reel ekonomi ve müşteri ihtiyaçlarını oldukça yakından takip eden Vakıfbank, geliştirdiği e-ipotek uygulaması ile kredi işlemlerinde taşınmazların ipotek olarak alınma sürecini elektronik ortama taşıyacağını bildirdi.
Bu uygulama ile emek israfı önlenerek müşterinin hızlı bir şekilde kredi kullanabilmesi sağlanıyor. VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "“Bu uygulama sayesinde uzun zaman alan ipotek işlemleri artık elektronik ortamda daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde yapılabiliyor. Bu da müşterilerimiz, bankamız ve tapu müdürlüklerimiz açısından kaynak tasarrufu sağlıyor, verimliliği artırıyor. Bu vesileyle süreç ortağımız Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüze de çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” açıklaması ile e-ipotek ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz