EMLAK KATILIM BANKASI HEYCANLANDIRIYOR

EMLAK KATILIM BANKASI HEYCANLANDIRIYOR

Duman İnşaat

Türkiye Emlak Katılım Bankası 3 ay önce açılarak, gayrimenkul sektörünü ve konut kredisi kullanmak için bekleyen vatandaşları oldukça heycanlandırmıştı. 93 yıllık tecrübesi ile birlikte piyasaya dahil olan Emlak Katılım Bankasının konut finansmanı kullandırma şartları belli oldu.
Emlak Katılım Bankası, 2 hafta önce katılım hesaplarına uygulanan brüt kar payı oranlarını açıklarken konut finansmanı kar payı oranlarının da hesaplandığını ve kısa süre içerisinde açıklanacağı bildirildi. Bu noktada vatandaş umutla konut finansmanı kar payı oranlarını beklemeye başladı. Konut kredisi faiz oranları hızla artarken vatandaş son olarak Emlak Bankası’nın piyasa koşullarının altında uygulamaya başlaması tahmin edilen finansman maliyetlerini bekliyor.
Emlak Katılım Bankası 'nın prensip olarak vatandaşın alacağı konutu banka tarafınca satın alarak vatandaşa istediği bir vade ile taksitle satış yapacak. banka azami olara 12 aya kadar vade sunmakta ve konut değerinin %80 'ine kadar finansman sağlayacak. Ayrıca Emlak Katılım Bankası Kaynak Kullanım Destekleme Fonu (KKDF) ve Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) masraflarından muaf olarak konut kredisi kullandıracak. Emlak Bankası Türkiye'den konut almak isteyen vatandaşlara TL, USD ya da Euro cinsinden finansman desteğinde bulunacak. Finansman tutarı azami olarak konut değerinin %50’sine kadar kullandırılacak. Yabancılara konut finansmanı kapsamında banka 10 yıla kadar vade süresi uygulayacak.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz