EMLAK KATILIM BANKASI

EMLAK KATILIM BANKASI

Duman İnşaat

Türkiye Emlak Bankası AŞ genel merkezi İstanbul Ataşehir 'de açıldı. Merkez şubesi de 18 yıl aradan sonra bugün ilk kez faaliyerlere başladı.
26 Şubat tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye bankacılık faaliyetine izni vermesinin ardından, bankanın yeniden hizmete gireceği açıklanmıştı.  Bu alanda Türkiye 'nin en genç bankası olarak katılım bankası alanın altıncı banka oldu. Emlak Bank olarak da adı geçen yeni katılım bankasının, inşaat sektörünün yeni geliştirilen ürünleri ve sektörün içinde bulunduğu finansal problemlerine çözüm üreten bir banka olacak.
18 yıl aradan sonra yeniden hizmete giren Emlak Katılım Bankası 'nın, yIlın sonuna kadar 7 bölgede 15 şube ile hizmet vermesi planlanıyor.
Emlak Katılım Bankası hakkında konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  "Vatandaşlara gidecek idaremiz belediyelerdir. Dolayısıyla belediyelerin 7 gün 24 saat çalışması çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla vatandaşımızın her türlü ihtiyacını karşılamak suretiyle belediyelerimize genelge gönderdik. Bu genelge çerçevesinde belediyelerimiz artık 7 gün 24 saat usulüne uygun şekilde çalışacaklar. Hafta sonu da gece de olsa vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacak şekilde orada personel barındıracaklar." şeklinde bilgi verdi.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz