EN ÇOK KAZANDIRAN İL: BERGAMA

EN ÇOK KAZANDIRAN İL: BERGAMA

Duman İnşaat

Gayrimenkul Borsası A.Ş. (GABORAS) tarafından 5 Büyükşehir Değer Endeksi Raporu hazırlandı.
Habere göre; GABORAS 'ın İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya ilçelerini incelediği ve geçen yıl yatırımcısına en çok kazandıran il Antalya olduğu açıklandı. Antalya 'da ortalama konut değeri %20 artış sağladı. İlçeler bazında değerlendirildiğinde ise, ilk 10 'da Antalya 'da 5, izmir 'den, istanbul 'dan 2 ilçe yer aldı. 
2018 'e göre ortalama konut değerinin en fazla arttığı ilçe %39 ile İzmir Bergama oldu. İzmir 'i  %26 ile İstanbul Silivri, %30 ile Antalya Gazipaşa ve Kemer, %25 ile İzmir Selçuk ve İstanbul Çatalca takip etti. 
Araştırma, yatırımcıların bir dönem talep noktası olan Çatalca ve Silivri için 2019 'da da yeniden eski günlerine döndüğünü ortaya koydu.
Konut değerlerinin %1 ile %4 arasında azaldığı diğer ilçelerde İstanbul 'dan Şile, Sancaktepe, Beşiktaş, Şişli, Tuzla ve Zeytinburnu, İzmir'den Çeşme, Gaziemir, Bornova, Ankara'dan Beypazarı, Gölbaşı, Pursaklar, Bursa'dan ise Kestel oldu.
GABORAS Kurum Sözcüsü Hakan Gümüş, gayrimenkul ticaretini güvenilir platformlardan yapabilmek amacıyla gereken altyapı çalışmasının tamamlandığını söyledi. Türkiye 'deki tüm gayrimenkuller ile ilgili geniş kapsamlı bilgi ve raporlama hizmetini gayrimenkullerini sisteme ekleyen herkesin ücretsiz keyıt olarak bireysel sistem üzerinden alınabildiğini aktardı.
Kurumsal firmaların bu tarz değerlendirmeleri göz önünde bulundurarak ciddi gelir sağladıklarını belirten Gümüş; "GABORAS Mülk Yönetim Sistemi ile himayelerinde bulunan binlerce gayrimenkulü değere etki eden tüm faktörleri gözeterek yönetebilme imkanı tanıyoruz. Kira gelirlerindeki artıştan tutun da satış rakamlarına kadar pek çok bilgi güncel piyasa verileri kullanılarak sunulmaktadır. Bu sayede gayrimenkuller arasında kar/zarar ilişkileri kurularak hangi gayrimenkulün ticarete katılacağı ile ilgili destek sağlamaktayız."
Gümüş, tam fırsat eşitliği ilkesiyle alıcı ve satıcıyı aynı bilgi havuzundan yararlandırdıklarını ve sigortalı gayrimenkul ticaretini güvenli platformlardan yapıldığını anlattı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz