DİJİTAL İNŞAAT

DİJİTAL İNŞAAT

Duman İnşaat

Nesnelerin internetinden dijital dönüşüme kadar pek çok başlık dünya ekonomisinde oldukça fazla yer alıyor. Bu alanlara yapılan yatırımlar, çalışmalar, gelecekte yapılacak üretim modellerini ve ürün-hizmet sistemini baştan sona değiştirecek. Bu konulardan bahsederken, yapay zekânın konunun tam merkezinde olduğunu belirtmek oldukça önemli.
Yapay zekanın bu sektördeki çalışmalarında sonucu öngörmek mümkün değil. Ancak son sürat bu alanda gelişmeler devam ediyor. Hatta bazı ülkelerde yapay zekâ bakanlıkları dahi kurulmaya başlandı. Yapay zekâ sayesinde dünya ekonomisindeki gelişmeler yakından takip edilebilir, mal ve hizmet üretiminde farklı yöntemler ortaya koyulabilir.
Bunca gelişmeye ülkemizde duyarsız kalamadı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, bir açıklama yaparak teknoparklarda yapay zekâ üretmemiz gerektiğini söyledi. Ağbal, yapay zekâ kullanarak dijital bir borsa üretilebileceğini ve bu yeni yol ile yabancı yatırımcıları gayrimenkul alanında ülkemize çekilebileceğini belirtti. Oluşturulacak yapay zekâ kökenli bir gayrimenkul kıymetler borsası ile yabancı yatırımcıyı sisteme çekip, daha çok konut ya da işyeri satılabilecek. Yeni sistemin gayrimenkul satışlarını artırması planlanıyor. 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz