MALİYETİNİZİ %80 DÜŞÜRÜN!

MALİYETİNİZİ %80 DÜŞÜRÜN!

Duman İnşaat

Emlak sektörü ofis kirası, stopaj, fatura giderleri derken maliyet yükünün çok ağır olması sebebiyle kendine alternatif yollar aramaya başladı. Emlak ofisleri maliyetleri düşürebilmek ve aynı zamanda sektörde kalabilmek için son dönemin trendi haline gelen sanal ofislere doğru kaymaya başladı.
Yapılan bir araştırmaya göre 2020 yılında Türkiye 'de çalışan kişilerin %70 i ofis dışında çalışacak. Bu rakamda, bir ofis için yapılan masraflardan olan depozito, elektrik, su, doğalgaz, personel ücreti maliyetlerinin ortadan kaldırıyor. Bu maliyetlere sahip olmayan sanal ofisler 'i fiziki ofislere göre çok fazla tasarruf sağlıyor. Düşük maliyet ve prestijli iş adresi, telefon, kargo işlemleri gibi özelliklerle dikkat çeken sanal ofis konsepti, her sektörden ihtiyacı karşılayabilecek bir yapı haline gelmiş durumda.
Emlak sektörünün büyük zincir kurumları ve küçük emlak ofisleri sektördeki durgunluktan oldukça fazla etkilendi. Kendilerine alternatif olarak sanal ofis tercih etmelerine ve bu sayede %80 'e varan oranlara kadar tasarruf sağlamalarına sebep oldu. Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, sanal ofis sektörünün ciddi oranda büyüdüğünü ve sanal ofislerin, 5 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan bir çok iş kolunda uygulanmaya başlayacağını vurguladı. Özdemir; "Sektördeki bu durağanlık özellikle butik emlak ofislerinin sanal ofislere kaymasına sebep oldu. Emlak sektörünün temsilcileri toplantılarının yüzde 90‘ının dışarıda organize ediyor ve ofise ihtiyaç olmadan da çalışabiliyor. Bu durumda sektör temsilcilerinin ofis maliyetleri bir yük haline gelmiş oluyor. Butik firmalar için kur etkisini ve gelir gider dengesini korumak oldukça zor bir durum. Burada imdatlarına sanal ofisler yetişiyor. Durum gösteriyor ki sanal ofisler, önümüzdeki 5 yılda fiziki ofise ihtiyaç duymayan bir çok iş kolunun, kurtarıcısı olacak." ifadelerini kullandı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz