ULAŞIM YATIRIMLARI AÇIKLAMASI...

ULAŞIM YATIRIMLARI AÇIKLAMASI...

Duman İnşaat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam–Çerkeş Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 
Habere göre; Kızılcahamam–Çerkeş Tüneli Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katılan Erdoğan, dünyanın, yakın tarihin en büyük sağlık krizi ve onun tetiklediği sosyal, ekonomik ve siyasi sıkıntılarla boğuştuğu bir dönemde hedeflere doğru kararlılıkla yürümeye devam ettiklerini dile getirdi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her kim bölgemizde yürüttüğümüz mücadeleyi sıradan bir taktik oyun olarak değerlendiriyorsa bilin ki sadece ülkemizin değil, dünyanın gerçeklerinden de habersizdir" diye konuştu. Erdoğan diğer alanlarla birlikte ulaşımda da yatırımları kesintisiz sürdürdüklerini ifade etti. 
Marmara'yı çepeçevre kuşatan otoyolun son kısımlarının bitmek üzere olduğunu vurgulayan Erdoğan, bu projenin en önemli ayaklarından olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün silüetinin de yavaş yavaş şekillenmeye başladığını belirtti.
Erdoğan,  Ankara  Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara  İzmir  Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 
Ankara Sivas Hızlı Tren Hattı'nda deneme sürüşlerine başlandığının altını çizen Erdoğan, Karadeniz dağları ve Toroslar başta olmak üzere zorlu güzergahların tamamındaki tünel inşaatlarının planlandığı şekilde sürdüğünü kaydetti. 
Erdoğan, sözlerine şunları ekledi:
"Ulaşımdan enerjiye kadar kalkınmanın temel unsuru olan altyapı elbette önemlidir. Ama asıl olan bu altyapının üretime, istihdama, büyümeye katkı verecek şekilde değerlendirilmesidir. Yaptığımız yollardan sadece insanların ve yüklerin değil, aynı zamanda geleceğimizin de geçtiğine inanıyoruz. Evlerimize ve makinelerimize kadar götürdüğümüz elektriğin aynı zamanda geleceğimizi de aydınlattığını düşünüyoruz. Teknolojinin son imkanlarıyla inşa edilerek yükselen her konut, iş yeri, fabrika binasının aynı zamanda umutlarımızı da artırdığını hissediyoruz. Tarımda suya kavuşturarak verimini artırdığımız her karış toprağımızda boy veren ürünlerin aynı zamanda kendi kendimize yeterliliğimizin sembolü olduğunu biliyoruz. Genç dimağların eseri olarak ortaya çıkan hayatımızı ve işlerimizi kolaylaştıran, güvenliğimizi artıran teknolojik ürünlerin aynı zamanda kendimize olan güveni de güçlendirdiğini biliyoruz. Bunun için her alanda çalışmak, yeni fikirler ve ürünler ortaya çıkarmak, üretmek, ihraç etmek isteyen her bir vatandaşımızın yanında yer alıyoruz." 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz