YAPAY ZEKA KONUT SEKTÖRÜNE DE GİRDİ!

YAPAY ZEKA KONUT SEKTÖRÜNE DE GİRDİ!

Duman İnşaat

 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada son dönemlerde küresel çapta kullanımı git gide artış gösteren yapay zeka çözümlerinin konut sektörü için de artılar yaratacağını söyledi.

 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu açıklamasında gayrimenkul sektörünün yapay zekânın avantajlarından mutlaka yararlanması gerektiğini de kaydetti. Paylaşılan bilgilere göre, Aycan Fenercioğlu açıklamasında VR gözlükler ile daha projeye başlamadan söz konusu yapının içinde gezebilecek bir sanal dünya yaratmak için adım attıklarını da söyledi.

 

Aktarılan bilgilere göre, Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, son dönemlerde sık sık gündeme gelen yapay zekanın emlak ve inşaat sektöründe hızla kendine yer edindiğine değinerek önemli açıklamalar yaptı.

 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu açıklamasında bundaki en büyük etkenin de insan hatasının sıklıkla karşımıza çıktığı, geri dönülmez sonuçlara neden olduğu bir sektörde olmaları olduğunu söyledi. Yine verilen bilgilere göre, son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe veri analizi ve pazarlama stratejilerinde yapay zekâ kullanımının etkin bir şekilde rol oynayarak müşteriyi ve yatırımcıyı daha pratik ve hızlı bir şekilde doğru sonuca yönlendireceğini kaydeden Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Fenercioğlu A.Ş. olarak da bu yeni döneme giriş yaptıklarını söyledi.

 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada web sitelerinden ve VR gözlüklerle daha projeye başlamadan söz konusu yapının içinde gezilebilecek gezebileceğiniz bir sanal dünya yaratmak için adım attıklarını söyledi. Aycan Fenercioğlu açıklamasında özellikle gayrimenkul sektöründe yapay zekanın daha aktif bir şekilde kullanımının artması ve sektörün de yapay zekânın avantajlarından yararlanması gerektiğini söyledi.

 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen yapay zekanın diğer sektörlerdeki hızlı etkileşiminin inşaat sektörünü ve mühendisliğini de etkilediğini de kaydeden Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, inşaatta yüklenici seçimi, bina kalitesi, inşaat maliyet tahmini ve iş kazalarının riskini azaltmak gibi pek çok alanda insanın hata payını azaltmak için yapay zekâ kullanılabileceğini söyledi.

 

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre ülkemizde gayrimenkul sektöründe yapay zeka reklam ve pazarlama, veri analizi ve risk analizinde de kullanılmaya başlandı. Yaptığı açıklamada müşteriye sanal mülk turları, gayrimenkul danışmanlarına yapay zekâ destekli kişisel asistan uygulamaları gibi örneklerle yapay zekanın emlak sektöründe yerini aldığına değinen Aycan Fenercioğlu, müşteriyi analitik ve görsel şekilde tatmin ederek, satış oranlarında da artışlar yaşandığını söyledi.

 

Yine paylaşılan detaylara göre, yaptığı açıklamada yatırımcının da risk oranlarında daha kesin rakamlar görerek hızlı aksiyon alabildiğini kaydeden Aycan Fenercioğlu, böylece zararına olacak yatırım projelerinden kaçabildiğini de kaydetti.

 

Aycan Fenercioğlu açıklamasında ayrıca gayrimenkul sektöründe yapay zekâ kullanımı için harcanan cironun seneler içinde artış gösterdiğini fakat yapay zekânın kurumlarında maliyetlerini düşürerek birbirini dengelediğini de söyledi.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz