HAYALİ KONUT

HAYALİ KONUT

Duman İnşaat

Dolandırıcılar yeni yöntemler üretmekte oldukça başarılılar. Çiftlik Bank, Anadolu Farm 'dan sonra son olarak yurt dışında sanal para dolandırıcılığı ve hayali konut satıcılığı başladı.
Habere göre; İstanbul 'da bir ototmobil firmasında çalışan 34 yaşındaki G.Ç. organize bir çete tarafından 12 bin dolar dolandırıldığını bildirerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 'na başvurdu. Breeze Coin Mar isimli bir şirketin oyuncu ve sanatçıların reklamlarıyla güven sağladıklarını belirten G.Ç. tehdit edildiğini de ekledi. G.Ç. : "Mustafa Türeli adlı kişi bana bu projeye 45 bin dolar yatırdığını söyledi. Ardından Breeze Coin'in Genel Koordinatörü olduğunu söyleyen Ümit Gayretli de 50 bin dolar yatırdığını anlatarak beni ikna etti. 6 ay önce 12 bin doları Mustafa Türeli adına bankaya yatırdım. Türeli'de bu parayı bankadan çekerek bir AVM'de Ümit Gayretli'ye verdi. 17 Nisan'da paramı 21 bin dolar olarak vereceklerini söylediler. Paramı 17 Nisan'da 12 bin dolarlık Breeze Coin (sanal para) olarak verdiler. Yaptığım araştırmada, Breeze Coin'in maddi bir karşılığı olmadığını gördüm ve o zaman dolandırıldığı anladım. İstanbul Maslak'taki ofislerine gittim. Şirketin başındaki Gürkan Akpınar ve diğer yetkililer benimle görüşmedi, beni içeri almadılar." şeklinde açıklamada bulundu.
G.Ç., ABD 'nin Orlando şehrinde 1500 konutluk proje yaptığını söyleyen Gürkan Akpınar 'ın ortakları olan Mustafa Türeli ve Ümit Gayretli 'nin Firtc Coin ve Coin Spece adlı saadet zincirlerinde çalıştıkları, ve bu projesininde hayali olduğunu sözlerine ekledi. Firmanın ünlü isimleri kullanıp insanları söylenen ortakların, ABD'de bir konut projesinin maketini de tanıttığı biliniyor. Reklam yüzü olan serdar ortaç ise; "Eşimle firmanın reklam filminde rol aldık. Bize iki ev hediye ettiler. Evleri 2018 yılı içinde teslim edeceklerini söylemişlerdi. Biz de bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz