IFM SİNGAPUR VE MALEZYA 'YA AÇILIYOR!

IFM SİNGAPUR VE MALEZYA 'YA AÇILIYOR!

Duman İnşaat

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, uluslararası formların Türkiye 'ye çekilmesi için harekete geçti.
İstanbul Finans Merkezi (IFM) 'nin bölgesel "hub" olma potansiyeli yatırımcılara anlatıldı ve Malezya ile Singapur daki yatırımcılarla iletişim başladı.
Finans Ofisi, yeni bir straateji geliştirerek uluslararası fonlarıın türkiye ilgisini arttırmak ve IFM projesi ile ilgili Singapur ve Malezya’nın önde gelen ekonomi ve finans kurumlarıyla buluştu.
Habere göre; islami finansın en önemli oyuncularından olan malezya menkul kıymetler komisyonu, malezya merkez bankası, , Permodalan Nasional Berhad Bank (PNB), Maybank İslami Kamu Limited Şirketi, Borsa Malezya, CIMB İslami Katılım Bankası, Khazanah Nasional, Uluslararası İslami Likidite Yönetimi, Saturna Sermaye Şirketi, Yatırım Hesabı Platformu ile  Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan görüşmeler yaptı. görüşme Türkiye ile Malezya arasındaki finansal işbirliği fırsatları, karşılıklı açılacak temsilcilikler, yatırım potansiyeli, tasarrufların ve İslami finans alanındaki sermayenin Türkiye’ye çekilmesi, Malezyalı yatırımcıların İFM Projesi’nde yer alması, üçüncü ülkelerde yapılacak ortak girişimleri kapsadı. malezyanı ifm için önemli bir işbirlikçi olacağının altı çizildi. türkiye deki yatırım ve teşvikler tüm detaylarıyla anlatıldı.
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Malezya ile görüşmelerine ek olarak Sinagpur la da görüşmeler gerçekleştirdi. Singapur Merkez Bankası, Singapur Yatırım Şirketi (GIC), Ekonomik Kalkınma Kurulu (EDB), Singapur Döviz Merkezi (SGX), Bankacılık Finansmanı Enstitüsü (IBF) ile Singapur temasları kuruldu. IFM nın bölgesel hub olma potansiyeli milyar dolarlık sermayeye sahip singapurlu yatırımcılara; Türkiye’deki dinamik iş ortamı, bankacılık sistemi/katılım bankacılığı ve ekonomik fırsatlar gibi başlıklarda anlatıldı.
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, İstanbul 'un küresel finans merkezi olması için bir süre önce Uzakdoğu ve Körfez ülkelerinde başta Pekin, Şanghay ve Hong Kong olmak üzere ekonomi diplomasisi başlatmıştı.
 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz