İZMİR-ANTALYA ARASI 3 SAAT OLACAK!

İZMİR-ANTALYA ARASI 3 SAAT OLACAK!

Duman İnşaat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100 Günlük İcraat Programı 'nda yer alan otoyol projesi planlarını açıkladı. Çalışmaların kapsamı olan otoyolların iki dev ihale ile önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan ihale ile İzmir- Antalya arası 3 saate inecek.

Türkiye Gazetesi 'nde yer alan haberde, birkaç kez ertelenmiş olan Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 15 Ağustos 2018 gününde gerçekleşecek. Toplamda 154 km olan ve yaklaşık 870 milyon dolar maliyete sahip Aydın-Denizli Otoyolu Projesi ihalesi kapalı teklif yöntemi ile yapılacak.

Gündemde olan bir başka proje ise; Mersin (Çeşmeli)-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi 'nin Otoyol hattı üzerinde toplam 92 km uzunluk ve 650 milyon dolar maliyete sahip projenin ihalesine 31 ağustos ta yapılacak.

Bölümler halinde ihaleye çıkacak otoyol ile İzmir-Antalya arası 7 saat olan mesafe 3 saate düşecek. Yap-İşlet-Devret modeli ile hayata geçirilecek projenin yapımı, işletilmesi, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımı ve sözleşme süresi sonunda otoyolun her türlü borç ve taahhütlerden ari, bakımlı, çalışır, kullanılabilir durumda ve bedelsiz olarak idareye devredilecek.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz