İZMİR 'DE SAĞLIK TURİZMİ AYAĞA KALKIYOR!

İZMİR 'DE SAĞLIK TURİZMİ AYAĞA KALKIYOR!

Duman İnşaat

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Valiliği 'nin ortak çalışması olan İzmir Jeotermal A.Ş, Doğanbey 'de 42 dönümlük arazi satın aldı ve Termal Tedavi ve Kür Merkezi inşasının temelini ilkbaharda atıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin İzmir 'e yatırımları son hız devam ediyor. Şehirdeki önemli turizm merkezleri olan Menderes, Seferihisar ve Çeşme 'de hep bir hayal olan turizmin 12 ay aktif olması fikri gerçeğe dönüşüyor. Seferihisar ve Çeşme 'de kurulacak olan tedavi merkezleri sayesinde İzmir sağlık turizmi alanında adından sıkça söz ettiriyor.
İzmir Jeotermal A.Ş aracılığıyla Seferihisar, Gümüldür, Özdere ve Ürkmez bölgelerindeki otellerin kapasitesini arttırmak ve İzmir 'in sağlık turizmi hedefine katkı sağlamak için planlanmış olan Tedavi ve Kür Merkezi için proje çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nde yer alan habere göre, 42 dönümlük arazide kurulacak olan Termal Tedavi ve Kür  Merkezi 'nin temeli 2019 bahar aylarında atılacak. Tedavi merkezi; açık ve kapalı havuzlara, doktor odaları ve termal tedavi-kür merkezi olacak şekilde 3 ana birime sahip olacak. Zemin katta; termal banyo, hamam ve saunalar yer alacak. Birinci katta bireysel ve grup egzersizler için salonlar ve fitness salonları yer alacak. Termal otel 50 odaya ev sahipliği yaparken buna ek olarak güneşlenme terası ve tenis kortuna da sahip.
Çeşme’deki termal turizm kapasitesini artırmak için İZENERJİ aracılığıyla kısa adı TETUSA olan Çeşme Termal Kür Merkezi’ne de yüzde 40 ortak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi,  tıpkı Seferihisar ve Menderes bölgesinde olduğu gibi Çeşme'de de sağlık turizmini harekete geçirecek. 100 dönümlük arazide aqua park, estetik cerrahi, tedavi ve kür merkezi, yüzme havuzu, yaşlı bakım evi, otel ve kapalı spor salonlarının yer alacağı bir tesisi hayata geçirmeyi hedefleyen TETUSA, proje çalışmaları süren tesisin temelini 2019 sonunda atacak.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz