İZMİR STADYUMLARI NE DURUMDA?

İZMİR STADYUMLARI NE DURUMDA?

Duman İnşaat

İZMİR STADLARINA KAVUŞUYOR...
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), İzmir 'de yapımı devam eden Alsancak ve Göztepe statları ile yasal engellere takılan Karşıya 'da yeni yapılacak stadyum hakkında bilgilendirme yazısı yayınladı. İZVAK yönetimi inşaatların sorunsuz ilerlediğini belirtirken, "Göztepe'de şu anda kaba inşaatlar ve tribün inşaatları tamamlanmış durumda. Çelik çatı makaslarının imalatı ve yerine montajları devam ediyor. Sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.
İZVAK, Alsancak Stadı hakkında inşaatın üç yöndeki kaba inşaat kısmı ve çelik çatı makaslarının tamamlandığını bildirdi. İZVAK, "Projeye sonradan eklenen ve kale arkasına (misafir takım taraftarları için) inşa edilmekte olan tribünün ek ruhsat, temel, kazık ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Birkaç güne kadar üstyapı kaba inşaatlarına başlanacak. 2 ay içerisinde kale arkası tribünü kaba inşaatının tamamlanması öngörülüyor" ifadelerini kullandı.
Karşıyaka 'daki yeni stadyum için imar planının iptaline dava açılmıştı. Hukuk süreci açısından davalara müdahil olunduğunu bildiren İZVAK yönetimi konu hakkında şunları söyledi: "Üniversitelerimizden mahkemece görevlendirilen bilirkişiler, raporlarını verdi. Tamamlanan kısımları için yapı kayıt belgesi alınmasından sonra kalan kısımlara ait inşaat ruhsatı alma çalışmaları devam ediyor. Otopark sorunu çözüldü. Karşıyaka Stadı, İkmal İnşaatı adıyla yatırım programı olarak TOKİ'nin resmi sayfasında yayınlandı. Ancak kesin ihale tarihi henüz belli değil. Bunun için inşaat ruhsatı işlemlerinin bitirilmesi bekleniyor."

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz