KAÇAK YAPIYA AF YOK!

KAÇAK YAPIYA AF YOK!

Duman İnşaat

İzmir 'in Urla ilçesinde imar barışından faydalanmak isteyen bir vatandaş konutu için başvuruda bulundu. Ancak başvuruda bulunan konut için yıkım kararı alındı.
Habere göre, Urlalı vatandaş hem hazine arazisi hem de arkeolojik sit alanı olan arazi üzerine prefabrik bir ev inşa etti. Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi 'ne bağlı ekipler, imar barışı için başvuruda bulunan evi yıktı. ekipler evi çevreleyen çitleri ve çelik kapıyı kırarak eşyaları boşalttı. Evin tahliyesi ardından yıkım başladı.
Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürü yetkilisi Cemal Çeşmeci, yıkım çalışmalarıyla ilgili konuştu. Çeşmeci, evin 2018'den sonra inşa edildiğini belirtti ve,  "Evin yaklaşık 4 ay önce yapıldığını uydudan tespit ettik. İmar başvurusunda da bulunulmuş; ancak bu mümkün değil” ifadelerini kullandı.
İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan ise kaçak yapılarla mücadeleye devam edeceklerini belirtti.  Varan, prefabrik evi yapan kişi hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını da söyledi.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz