KAPSÜL OTEL GELİYOR...

KAPSÜL OTEL GELİYOR...

Duman İnşaat

İGA 'nın CEO 'su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanına kapsül otel yapacağını müjdeledi. 
Dünya Gazetesi yazarı Vahap Munyar yazı köşesinde bu konuya yer verdi. Yazının detayları ve İGA CEO 'su Kadri Samsunlu 'nun 2020 yılında İstanbul Havalimanı için atacağı adımlar şu şekilde; 18 Haziran 'da 3. pistin hizmete girmesiyle birlikte sürekli şikayet edilen taksi sürelerinin kısalacağı ve yerli yolcunun yürüme süresi bagi sayısı ve kullanımı arttırılarak normale getirileceği haberi verildi.
Yabancı yolculardan geri bildirimin oldukça az olduğunu vurgulayan Samsunlu İstanbul Hava Limanı 'na ilk 9 aylık dönemde yurt dışından 10 yeni havayolu şirketinin seferlerine başladığını belirtti. 73 havayolu şirketi ile seferler gerçekleşiyor. 2020 'de bu rakamın 3. pistin etkisiyle 80 'i aşması aynı zamanda sefer sayılarının artışı öngörülüyor.
Samsunlu, İstanbul Havalimanı 'nın ulaşım için metronun öneminden bahsetti; "2020’nin son çeyreğinde İstanbul Havalimanı metrosunun hizmete girmesi planlanıyor. Metro seferleri başladığı anda bizim için oyunun kuralları değişir. Metronun devreye girmesi bizi oldukça rahatlatır. meksimum 12 ay da istanbul havalimanı nda herşey çalışır hale gelecek. ayrıca - bizim için artık aydınlatmadan su kullnımına kadar ‘optimizasyon’ zamanı geldi.
İGA CEO 'su Samsunlu İstanbul Havalimanında ‘napping zone’da (uyuklama bölgesi) 300 koltuk olduğunu belirtti. "Finlandiya’dan 25 adet ‘Sleeppod’ getirdik. 10 Euro’nun biraz altında fiyatla yolcularımızın hizmetine sunduk. Uyuklama bölgesindeki yoğunluk dikkate alınarak yeni bir proje hazırlanıyor. Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak."
Çocuklar için 23 Nisan 2020 'de  5 oyun parkı açılacağının müjdesi verildi. Özellikle transfer yolcular çocuklar için oyun alanlarına ihtiyaç duyuyorlar

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz