EN ÇOK BAŞVURU İZMİR 'DEN GELDİ!

EN ÇOK BAŞVURU İZMİR 'DEN GELDİ!

Duman İnşaat

Devletin sunmuş olduğu İmar Barışı imkanında Türkiye 'nin en fazla başvuru yapan ili İzmir oldu. Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan konuyla ilgili olarak, “İzmir’deki başvurulardan devletin kasasına 1 milyar 25 milyon lira para girdi” dedi.
Geçtiğimiz Haziran ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve 31 Aralık 2017 tarihinden önce kaçak yapıları kapsayan İmar Barışı Yasası rekor rakamıyla İzmir ilk sırada yer aldı. İzmir, illerin nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurulduğunda 1 milyona yakın bir rakamla İstanbul ve Ankara gibi iki büyükşehri açık ara farkla geride bıraktı.  Çevre ve Şehircilik  İzmir  İl Müdürü Selahattin Varan, "Yasa kapsamına girmediği halde milat kabul edilen tarihten sonra yapılan 140 kaçak yapı ekiplerimiz tarafından bir bir tespit edilerek yıkım işlemleri gerçekleştirildi" diye konuştu. ayrıca Varan,"Uygulamanın başladığında 200'e yakın toplantı gerçekleştirdik. Toplantılarla günde ortalama 7 bin vatandaşımıza ulaştık. Halkın algısını yükselttik ve doğru yönlendirdik. Sonuç olarak da açık ara birinciyiz" diye konuştu.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz