İZMİR BİR MEGA PROJE DAHA!

İZMİR BİR MEGA PROJE DAHA!

Duman İnşaat

İzmir 'e olan yoğun ilgi ve artan nüfusun etkisiyle şehrin gelişmesi gerekiyor. Başta ulaşım olmak üzere her alanda yatırım ve geliştirme yapılmalı. Durumun farkında olmalarından dolayı İzmir 'in ulaşımını kolaylaştırmak için sürekli yatırımlar yapılıyor. 
İstanbul-İzmir otoyolunun açılması ile önemli bir ulaşım ağı elde eden İzmir için yeni bir yatırım daha ekleniyor. Temeli 2012 de atılan ve inşaasına başlanan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattı için geri sayım süreci başladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, İstanbul-İzmir Otoyolu 'nun kullanımıyla ilgili açıklamada bulunurken YHT projesinin son durumu ile bilgiler de verdi. Bakan Turan, "Ankara-İzmir YHT hattında çalışmalar aralıksız devam ediyor. İzmir-Ankara arasını 3.5 saate düşürecek olan hattımızın Mayıs 2020’de tamamlanmasını hedefliyoruz. Otoyolda da canlı ve yoğun bir trafik akışı var" diye konuştu. 
Ankara-İzmir YHT hattının tamamlanması ile birlikte İzmir’e olan ilgi daha da artacak, yıldızı daha da parlayacak. Proje öncelikli olarak gayrimenkul sektörünü olumlu etkileyecek.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz