İZMİR GAZİEMİR KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İKİNCİ ETAPTA!

İZMİR GAZİEMİR KENTSEL DÖNÜŞÜMDE İKİNCİ ETAPTA!

Duman İnşaat

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in dirençli kent vizyonu doğrultusunda İZBETON’u ve kooperatifleri kentsel dönüşüm projelerine dahil ederek süreci hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda önemli bir aşamanın daha sonuna geldi.

Habere göre; ikinci etapta yaklaşık 300 bağımsız birim inşa edilmesi planlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi birinci etapta yaklaşık 300 bağımsız birimin inşaat yapım çalışmalarını İZBETON A.Ş. ile imzalanan protokol çerçevesinde sürdürüyor.

Kültürpark İzmir Sanat’taki çalışma ofisinde gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulunan Tunç Soyer, "Hayırlı olsun. Zor bir dönem. İnşallah yüzümüzü de güldürsün. İzmir’in de yüzü gülsün" diye konuştu. Törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin, İZBETON A.Ş. Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Arzu Özçelik, Proje Uygulama İkinci Şube Müdür Vekili İsmail Mutaf katılım gösterdi.

Proje tamamlandığında bölgede yaklaşık 10 bin konut, işyeri, turizm ve ticaret birimi hayata geçirilecek. Fuar İzmir’in karşısındaki bölge böylece şehirli uyumlu hale getirilecek. Diğer bölgelerden farklı olarak Gaziemir’de Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde Hazine’den bedeli karşılığında devralınan Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki birinci etap ve ikinci etapta yaklaşık 600 bağımsız birim yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aktepe-Emrez’deki proje alanını, dere çevresi yeşil alan şeklinde planladı ve bu alanların yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık spor alanları gibi çeşitli aktivitelerin yapılmasına uygun şekilde yapılması planlandı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz