İZMİR YENİ BİR OLİMPİK HAVUZA SAHİP OLUYOR!

İZMİR YENİ BİR OLİMPİK HAVUZA SAHİP OLUYOR!

Duman İnşaat

İzmir Büyük Şehir Belediyesi yüzme sporları ile ilgilenen çocuklar gençler ve yaşlılar için yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatına başlıyor. Habere göre, İzmir 'in Bornova ilçesinde bulunan Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içerisinde ve 14 milyon 128 bin TL 'ye mal olacak yüzme havuzunun yapımı planlanıyor.
Yarı olimpik havuzda yüzmeyi yeni öğrenenler için çırpınma havuzu, fitness salonu ve yüzme havuzu yer alacak ve meydana gelecek binada engelliler ve çevre için dost bir yapı olacak. Yüzme havuzu Buz Sporları Salonunun kuzeyine konunmlandırılacak. 3.200 metrekare kapalı alanda, 25 metre boyunda, 12.90 merte eninde ve 4 metre derinliğinde inşa edilecek olan yarı olimpik yüzme havuzu aynı zamanda 125 kişilik kapasitesi ile tribüne de sahip olacak. Geceleri ışıklandırmalar ile özel bir görünüme sahip olacak binanın cephesinde geri dönüşümlü camlar kullanıllacak. Elektrik ihtiyacının bir kısmını ise çatıya eklenen güneş panellerinden sağlayacak. Olimpik yüzme havuzunun inşaatı 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz