MENDERES DEVLET HASTANESİ NEDEN TAMAMLANMIYOR?

MENDERES DEVLET HASTANESİ NEDEN TAMAMLANMIYOR?

Duman İnşaat

İzmir 'in Menderes ilçesinde Menderes Devlet Hastanesi 'nin 2016 yılında yapımına başlanmış ve 2018 yılında bitirilmesi planlanıyordu. Ancak bir yıldan uzun süredir hastane ile ilgili tüm çalışmalar durmuş durumda.


Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar 75 yatak kapasitesi olan hastanenin unutulduğunu belirterek çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. Kayalar ilçede bir devlet hastanesi olmamasının en büyük sorun olduğunu ifade ederken sözlerine şunları ekledi: "Geçmiş dönemde inşaatı başlayan ancak yapım ihalesini kazanan şirketin iflasının ardından ikinci şirketin de dolar artışı nedeniyle işten çekildiği ve bir yıldan uzun süredir bir çivi dahi çakılmayan devlet hastanemiz çürümeye bırakıldı. AK Parti  İzmir  Milletvekili Sayın Binali Yıldırım İzmir’e gelerek Kınık ve Foça Devlet Hastanelerinin açılışını yapıyor. Kendisine soruyorum Menderes üvey evlat mı? Mendereslinin hayali devlet hastanesinde neden bir yıldan fazla süredir çivi dahi çakılmıyor? Neden hastane çürümeye bırakıldı. Anlaşılan o ki Sağlık Bakanlığı Menderes Devlet Hastanesi’ni görmezden geliyor. Menderesliler olarak, İzmir’in bir milletvekili olan Sayın Yıldırım’ın hastane açılışlarında CHP’yi eleştirmeyi bırakıp bizler için önem arz eden devlet hastanesinin akıbetiyle ilgili hareket etmesini bekliyoruz. Sorunun çözülerek inşaatın tekrar başlamasını ve en kısa sürede devlet hastanesinin faaliyete girmesini istiyoruz."

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz