GELİŞEN İZMİRİN PARLAYAN YILDIZI ‘TORBALI’

GELİŞEN İZMİRİN PARLAYAN YILDIZI ‘TORBALI’

Duman İnşaat

İzmir Torbalı ilçesinin gelişim ve değişimi kimsenin gözünden kaçmadı. Torbalı ‘nın sanayi ve tarımdaki hızla büyümesine orantılı şekilde inşaat sektörünü de hareketlendirdi. Üretimin bütün alanlarında istikrarlı şekilde büyüme gösteren Torbalı ilçesi sadece yatırım yapmak isteyenler için zemin oluşturmakla kalmadı, yaşam kalitesini arttırmak içinde tercih edilen semt haline geldi. Ve bu sayede ilçe nüfusu aynı oranda artış gösterdi. TÜİK sonuçlarına göre İzmir ‘in ilçeler arasında Adrese Dayalı Nüfus Ölçümlerine bakıldığında en hızlı büyüme sağlayan haliyle Torbalı oldu.

Nüfus artışı ve inşaat sektörünün gelişmesiyle konut artışının bir araya gelmesiyle daire satışları da fırladı. Yine TÜİK verilerine bakıldığında Torbalı, ocak-ekim 2017 dönemi kapsayan konut satış verileri sıralamasında Buca, Karşıyaka, Karabağlar 'dan sonra 4. sırada yer aldı. Bu veriler doğrultusunda İzmir ‘de son 10 ayda konut satış rakamı 68 bin 519. Buca 'da 8 bin 179, Karşıyaka'da 7 bin 786, Karabağlar 'da 5 bin 357, Torbalı'da ise 5 bin 206 konut satışı gerçekleşti. Torbalı'yı, Çiğli, Konak, Bornova ve Bayraklı takip ediyor. Torbalı da 2004-2013 yılları arasında yaklaşık 4 bin konut satışı sağlanmışken son 4 yılda 4 bin 800 yapıya inşaat ruhsatı verildi. İZBAN sayesinde ulaşım sorunu çözülmüş olan Torbalı ulaşım, sağlık, eğitim gibi bütün alanlarda istikrarlı büyüme sergilemesiyle son 4 yılda 3 kat fazla büyüme sağladı. Ve torbalı artan yaşam kalitesi ve sorunsuz ulaşım ağıyla İzmir ‘in tercih edilen ilçeleri haline geldi.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz