ORTAK OFİS ANLAYIŞI

ORTAK OFİS ANLAYIŞI

Duman İnşaat

Hayatımızın birçok alanında olduğu gibi iş hayatının da dijitalleşmesi ile birlikte ofiste harcanan zaman oldukça azaldı. Teknolojinin hızla iş dünyasına adapte olması klasik ofis anlayışını kökten değiştirdi. Birçok kişi yeni nesil bir ofis anlayışına geçerek ortak çalışma alanlarına yöneliyor.
Ofiste geçirilen zamanın günden güne  azalması, ofis maliyetlerinin yükselmesi, iş inşalarının ortaklaşması  gibi sebepler ortak çalışma alanlarına yöneltti. Ortak ofis anlayışı, geleneksel ofis kiralama  yöntemine göre maliyetlerin ve sunduğu çözümlerin çok daha fazla olması bu durumu cazip hale getiriyor. Servcorp Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Yeni nesil çalışma alanlarına ilgi giderek artıyor. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle dijitalleşen iş hayatı ofislerde geçirilen zamanı azattı. Teknolojinin getirdiği yeniliklerle iş hayatının dijitalleşmesi ofiste geçirilen zamanın azalmasına sebep oldu. Hal böyle olunca iş insanları gereksiz yere ödedikleri kira, stopaj, elektrik, su, ısınma gibi çeşitli masraflarla ilgilenmek zorunda kalmıyor. Özellikle yeni nesil girişimciler için ekonomik acıdan büyük kolaylık sağlıyor. 2025 yılı itibariyle milenyum ve Z kuşağı küresel iş gücünün yüzde 75’ni oluşturarak 5 milyon kişiyi aşacak. Önümüzdeki yıllarda ortak çalışma alanlarının sayısını daha da artması planlanıyor. Şu anda dünyada 1.4 milyon kişi aktif olarak ortak çalışma alanlarını kullanıyor." şeklinde konuştu.

 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz