MANİSA KÖPRÜLÜ KAVŞAK YOL PROJESİ TAMAMLANDI!

MANİSA KÖPRÜLÜ KAVŞAK YOL PROJESİ TAMAMLANDI!

Duman İnşaat

Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İzmir - Ankara karayolu üzerinde Manisa köprülü kavşak projesinde sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu devam edilen bu proje hakkında açıklamalar yaptı. Çalışmaları devam eden bu projenin 29 Ekim ‘de açılacağını açıkladı. Gençoğlu, “İzmir-Ankara karayolu üzerinde Turgutlu, Salihli ve Alaşehir’de ölüm kavşakları dediğimiz yerler artık tarih oluyor. Bu noktada incelemelerde bulunduğumuz Salihli Köprülü Kavşağı etabı da çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalardan çok memnunuz. Proje, bitme noktasına yaklaştıkça Salihli halkının heyecanı da, bizim heyecanımız da artıyor. Çünkü buradaki proje ile hem trafik rahatlayacak, ulaşım daha güvenlik olacak, insanlarımız daha sağlıklı bir yaşam sürmüş olacaklar. Tüm Salihli ve Türkiye adına bu projeyi hayata geçireceğimiz için çok mutluyuz. Bu bölgeden geçenler projenin görselini hissettiğinde o heyecanı duyuyorlar. Başkanımız Cengiz Ergün’ün 2014 yerel seçimleri öncesi vaatlerinden birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir açıklamalara eklemelerde bulundu. Demir; “Projede çalışmalarımız, iş programının bir adım önünde devam ediyor. Köprünün ayaklarına denk gelen noktalarda, deplase sıkıntılarımız var. Onları aştık. Son 6 ayak kaldı. Köprünün genel görüntüsü ortaya çıkmaya başladı. Toprakarme çalışmalarımız devam ediyor. Günde 30 bin aracın geçtiği yoğun bir yol. Salihli ilçemiz için de sıkıntı olan bir noktaydı burası. 29 Ekim tarihine kadar kavşağın üst kısmını açarak vatandaşlarımızı rahatlatmayı amaçlıyoruz. Proje tamamlandığında yalnızca Salihli değil, Türkiye’nin de hizmetine açmış olacağız. Kazasız belasız bu çalışmaları tamamlamayı ve halkımıza sunmayı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz