RUSLAR İZMİR 'E KOŞUYOR

RUSLAR İZMİR 'E KOŞUYOR

Duman İnşaat

Son yıllarda Türkiye ve Rusya arasında gelişen diplomatik ilişkiler beraberinde ticareti getirdi.

İzmir 'e yapılan yatırımlar ile izmir 'in cazibesi her geçen gün artıyor. Hem ülke içinde hem ülke dışında dikkatleri üzerine çeken parlak bir şehir. Yapılan yatırımlar, daha kolay ulaşım, markalı konutlar, olanaklar ile daha çok parlayacak ve daha çok iç ve dış göç alacak gibi görünüyor.

İzmir 'de son yıllarda üretilen markalı gayrimenkuller rus yatırımcıların da gözdesi olmuş durumda. İzmir 'de neredeyse 30 bine yakın Rus vatandaş yaşıyor. Ruslar Türkiye 'yi genelde tatil amaçlı tercih etselerde türkiye de düzenli yaşam kurmak isteyen büyük bir kitle var ve arayış içindeler. Bu sebeple Rusya 'da faaliyet gösteren Rus gayrimenkul markası olan RentaLab, izmir 'e yatırımlarda bulundu ve ilk adımda İzmir temsilcisi olarak gayrimenkul uzmanı Daryna Bochok ile bir anlaşma gerçekleştirdi. Bochok: “Daryna Bochok’u tercih etmemizin nedeni İzmir bölgesinde bilinirliğinin olmasındandır. Arkasında güçlü bir PR desteği olan Daryna ile başarılı satışlar yapacağımıza inanıyorum. İzmir hem ticari hem turizm potansiyeli olan bir şehir. Bu sebebple yatırım yapmaya karar verdik” dedi.

Daryna Bochok RentaLab’ın İzmir'deki çözüm ortağı olarak kendisini tercih etmesinden dolayı gururlu olduğunu belirtti. ‘İzmir’de tamamlanan ve devam eden çok sayıda konut projeleri var. Bunun yanı sıra, yatırım değeri taşıyan arsalar, geniş aileler için villalar ve turizm sektörüne girmek isteyen Rus yatırımcılar için oteller var. Edineceğim portföyleri, oluşturacağımız network ile doğrudan Rus yatırımcılara ileteceğim’ şeklinde ifadelerde bulundu.

 

 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz