RUSYA, ÇİN, HOLLANDA VE BELÇİKA 'DA TAKİPTE!

RUSYA, ÇİN, HOLLANDA VE BELÇİKA 'DA TAKİPTE!

Duman İnşaat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan aralarında Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerden firma ve kredi kuruluşların Kanal istanbul Projesi ile ilgilendiğini açıkladı.

Habere göre; Bakan Turhan BTK ‘nın gerçekleştirdiği basın toplantısında 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan, Kanal İstanbul ile ilgili proje çalışmalarının tamamlandığını, bölgenin imar planı çalışmalarının onaylandığını ve beklemede bulunduğunu açıkladı. Bakan Cahit Turhan konuyu takip ettiklerini imar planı çalışmalarından sonra ihale sürecini başlatacaklarını belirterek “Gerek resmi yazı yazarak gerek şifahi olarak projeyle ilgilenen birçok ülke firması ve kredi kuruluşu var. Rusya, Çin, Hollanda, Belçika, ayrıca münferit olarak dünyanın diğer ülkelerinden firmalar bu projemizle ilgileniyor." diye konuştu.

Turhan, imar süreci ve yer tahsisi uygulaması tamamlandığında ilk öncelik olarak Kanal İstanbul 'un yapılacağı lokasyonların altyapılarının deplasmanını yapacaklarını anlattı.  Cahit Turhan; "Yolların, köprülerin, isale, enerji ve enerji hatlarının deplasmanını yapacağız ve kanal sahasını diğer hizmetleri aksatmadan sürdürülebilir hale getirdikten sonra inşaata başlayacağız. Mahalli trafikten tamamen arındırılmış bir alan içinde kazı ve inşaat işlerini yapmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz