SARNIÇ KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI MI?

SARNIÇ KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI MI?

Duman İnşaat

Sarnıç Kültür Merkezi, Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlandı ve artık sona gelindi. Toplam maliyeti 2 milyon 297 bin lira olan kültür merkezinin bu ay açılması planlanıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi ortaklığı ile Fatih Mahallesi 'nde yapımı başlandı ve tamamlanmak üzere. Toplam 1080 metrekare alana inşa edildi. Kültür Merkezi aynı zamanda 85 metrekarelik özel sahneye ve 150 kişilik salona sahip olacak. Bodrum katı dahil olacak şekilde toplam 4 kattan meydana gelen yapının 200 araçlık otoparkı bulunuyor.
 Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol,  "Belediyeler kentleri sadece fiziki anlamda geliştiren kurumlar olmamalıdır. Belediyeler kentin tarihine, kültürüne, sanat ve sosyal yaşantısına sahip çıkarak kentlere kimlik kazandırmalıdır. Bizde bu anlayışıyla Gaziemir'i kültür sanatta marka haline getiren çalışmalar hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızı da fiziki projelerimizle destekleyerek daha da geliştiriyoruz. Sarnıç bölgemizde hayata geçirdiğimiz bu kültür merkeziyle bölgedeki önemli bir eksikliği gidererek halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz