ŞARTLAR DEĞİŞTİ

ŞARTLAR DEĞİŞTİ

Duman İnşaat

Yıllarca birikim yaptınız bu birikimleriniz gayrimenkul alarak değerlendirmek istediniz. Ama süprizlerle karşılaşıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsunuz. İşte bu sebeple gayrimenkul alımlarında yeni bir dönem geliyor. Bu konuda gelişen tedbirler arasında ekspertiz raporları ön plana çıkıyor.
Emlak danışmanları,  gayrimenkul alıcılarının son dönemlerde ekspertiz raporu sorduğunu ve bu kriteri oldukça önemsediklerini belirtti. İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası yetkililerinin ifadesine göre, ekspertiz raporları gayrimenkul ile ilgili her türlü problemin rapor halinde değerlendirilme imkanı sağlıyor. Senelerce para biriktip yatırımını gayrimenkule çeviren yatırımcılar, ilk heycanla yeterince araştırma yapmıyorlar. Ancak zamanla gerek arsalarda gerekse müteahhitlerin yaptığı projelerde usulsüz olan durumlarla karşılaştıklarında birçok problemle uğraşmak zorunda kalıyorlar. Tüm bunlar yatırımcılar için acı birer tecrübe oluyor. Şimdi yatırımcılar süpriz sıkıntılarla uğraşmak istemedikleri için ekspertiz raporu istiyor. Raporu olmayan gayrimenkul için eğer ısrarla almak istiyorlarsa raporu kendileri yaptırıyorlar. Ayrıca gayrimenkulünü hızlı şekilde satmak isteyenler de ekspertiz raporuna oldukça önem veriyor.
Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 'nın çalışması olan "taşınmaz değerleme sistemi" isimli veritabanı çalışmasının gelecek yıl bitmesi bekleniyor. Bu yeni gelecek sistemle tüm dengelerin değişmesi bekleniyor.

Duman inşaat hayalinizi güvenilir temeller üzerine inşa eder

Duman inşaat konut projeleri hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilir yada satış ofislerimizle irtibata geçebilirsiniz